canada goose olive butikk canada goose jacket butikk canada goose jakke dame fake canada goose jakke outlet norge bestille canada goose jakke canada goose butikker london canada goose trillium parka salg jakker canada goose på nett norge canada goose parka expedition jakker canada goose billig på nett canada goose kensington parka on sale
Næste event

"Elsk dig selv, og bliv elsket" i København - 03. december

Læs mere og tilmeld

- Heldagskursus for kvinder i "Kunsten at elske sig selv"

Ægte kærlighed kommer indefra. Hele livet igennem skal du være sammen med dig selv. År efter år, uge efter uge, dag efter dag, time efter time er du i selskab med dig selv. Så hvorfor ikke gøre dig selv til din mest trofaste og din kærligste ven?

Når du opbygger et varmt og levende kærlighedsforhold til dig selv, vil du opleve hvor megen kærlighed, der pludselig kommer til dig udefra. Det, du tænker om dig selv, vil du møde omkring dig, så hvorfor ikke gøre dette liv til en kærlighedsfest? De fleste af os nedbryder os selv hver dag med tanker som “Jeg er ikke god nok, jeg er ikke noget værd, jeg er for tyk, de opdager sikkert snart, at jeg ikke er den, jeg udgiver mig for at være, jeg er for meget, jeg er for lidt, jeg er ikke, som de gerne vil have mig” osv.

Tankerne er ikke sande, de kommer fra vores barndom og følger os hele livet, hvis vi ikke stopper dem nu. Vi fortjener at opdage at vi er kærlighed. At vi altid har været det, og altid vil være det. “Jeg elsker dig præcis som du er. Jeg vil altid være hos dig og støtte dig i alle situationer. Du er min bedste ven, og jeg vil aldrig forlade dig.” Når vi oplever denne form for indre kærlighed, vil vi kunne tiltrække den og møde den omkring os - og give af den til andre.

På kurset vil du blive guidet gennem kærlighedstunnellen, og når dagen er ovre, vil du være fuld af vitalitet, overskud og ren kærlighed.

(Dette kursus er kun for kvinder)

OBS: Vi spiser frokost sammen, som er inkl. i prisen.