Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Foredrag

Foredrag med Joan Ørting

Læs mere om Joan Ørtings foredrag nedenfor.

Book Joan Ørting ved at udfylde vores formular her eller ring på 6115 4706.
Du er også velkommen til at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Alle foredrag koster kr. 18.000,- plus transport fra København.

Kunsten at elske sig selv

Ægte kærlighed kommer indefra. Hele livet igennem skal du være sammen med dig selv. År efter år, uge efter uge, dag efter dag, time efter time er du i selskab med dig selv. Så hvorfor ikke gøre dig selv til din mest trofaste og din kærligste ven.

Når du opbygger et varmt og levende kærlighedsforhold til dig selv, vil du opleve hvor megen kærlighed, der pludselig kommer til dig udefra. Det, du tænker om dig selv, vil du møde omkring dig, så hvorfor ikke gøre dette liv til en kærlighedsfest? De fleste af os nedbryder os selv hver dag med tanker som “Jeg er ikke god nok, jeg er ikke noget værd, jeg er for tyk, de opdager sikkert snart, at jeg ikke er den, jeg udgiver mig for at være, jeg er for meget, jeg er for lidt, jeg er ikke, som de gerne vil have mig” osv.

Tankerne er ikke sande, de kommer fra vores barndom og følger os hele livet, hvis vi ikke stopper dem nu. Vi fortjener at opdage, at vi er kærlighed. At vi altid har været det, og altid vil være det. “Jeg elsker dig præcis, som du er. Jeg vil altid være hos dig og støtte dig i alle situationer. Du er min bedste ven, og jeg vil aldrig forlade dig.” Når vi oplever denne form for indre kærlighed, vil vi kunne tiltrække den og møde den omkring os – og give af den til andre.

Pris: 18.000,- plus transport fra København

Det er også muligt at booke Joan til en heldags workshop med dette tema.

Kunsten at elske hinanden

Det er ikke let at være i et parforhold. Alligevel går vi udfra, at det ligger helt naturligt til os… Vi skal bare have et par børn og et hjem, så skal det nok gå altsammen. MEN…når forelskelsesstofferne trækker sig og vi ikke længere ser den anden gennem et rosenrødt filter, så starter arbejdet.

Vi skal lære at kommunikere, men ikke manipulere eller kontrollere. Vi skal tage ansvar for vores egne behov og egen livsglæde, men samtidigt skal vi også involvere partneren i fælles aktiviteter, så vi føler os inspirerede og forbundne. Vi skal sætte grænser og tage vores plads, men passe på ikke at overrule, og reagere med tavshed eller verbale krænkelser.

Parforhold er langt sværere end at have et job. Vi har hverken eksamen eller kørekort i parforhold, eller har så meget som været på et eftermiddagskursus i emnet, “men vi gør da bare som vores forældre”….men blev de egentlig ikke skilt? Vi skal i dag finde ud af hvorfor, vi vil have et parforhold, og hvad vi kan bruge det til.

Joan vil vise jer flere metoder til at få et parforhold, der er bæredygtigt i længden. Et parforhold i ærlighed og kærlighed.

Pris: 18.000,- plus transport fra København

Villa, volvo & vovhund, men hvad med erotikken?

Drømmen gik i opfyldelse: Vi fandt den rette partner, købte et dejligt hus og fik nogle søde børn… Men hvor blev passionen og erotikken af? Og hvordan finder vi lysten midt i travlheden og hverdagens rutiner?

Joan fortæller i dette foredrag om, hvordan vi får prioriteret parforholdet, så den gnist, der engang var, kan genoplives. Hun fortæller om forskellen på kønnene, og hvad der er vigtigt for begge køn, så de føler sig set og respekteret. Joan går i detaljer omkring sexlivet og viser, hvordan erotikken kan blive bedre og mere tilfredsstillende. Med humor og gejst åbner hun op for en dialog om, hvordan vi kan tale bedre sammen, elske bedre og i det hele taget nyde hinanden og det liv, vi deler.

Pris: 18.000,- plus transport fra København

Energi på jobbet & glæde i hjemmet

– Balancen mellem arbejdsliv og hjemmeliv.

I gamle dage var arbejdet noget, der skulle overstås, og festen lå i fritiden. Idag er den på arbejdet: Det er her vi udlever og udfolder os selv – og i vores fritid lader vi op til arbejdet. Vi har uddannet os til vores arbejde, men har ingen uddannelse til at klare livet på hjemmefronten. Tit føler vi os magtesløse, og kommer til at prioritere arbejdet og den selvtillid, vi finder der, frem for hjemmelivet.

Oplev Joan Ørting for fuld udblæsning, når hun sætter fokus på vigtigheden af god kommunikation og overskud – også i en fortravlet hverdag. Hun giver redskaber til at få mere glæde ind på hjemmefronten og mere bevidsthed omkring konflikter, der handler om træthed, manglende sexlyst og dårligt humør.

Foredraget bobler af ideer og konkrete fif til, hvad der gør henholdsvis kvinder og mænd glade, hvordan vi fejrer vores succeser, hvordan motivationen bibeholdes, hvordan vi finder inspiration, åbenhed og glæde – både på arbejdet og derhjemme. Kort sagt: Hvordan vi finder balancen mellem energi på jobbet og glæde i hjemmet.

Pris: 18.000,- plus transport fra København

Skyggesider

Hvad er en skyggeside? Hvordan finder vi ud af, hvilke skyggesider vi har? Hvad kan vi bruge den indsigt til?

Joan fører os igennem et berigende foredrag om skyggesider. Både de personlige og de seksuelle. Hun viser, hvordan vi finder vores egne skygger, og hvordan vi kan tage ejerskab over dem. Når vi kender vores skygger, og accepterer deres værdi, vil det give ro og kærlighed i samværet med andre mennesker og en dybere forståelse og accept af os selv og andre. Kom til en spændende rejse gennem skyggernes land og ud i lyset – i selskab med Joan.

Pris: 18.000,- plus transport fra København

Det er også muligt at booke Joan til en heldags workshop om skyggesider.

De fem kærlighedssprog

Hvilket kærlighedssprog har du? Hvilket “sprog” skal din partner eller kollega benytte, for at du føler dig elsket og værdsat?

Forestil dig, du har en kærlighedsbeholder inden i dig: Den kan være helt fyldt til randen af kærlighed, og den kan være mere eller mindre tom. Om den er fyldt eller tom afhænger af, hvor bevidst du er om din egen måde at modtage kærlighed på.

Mennesker udtrykker og modtager kærlighed på forskellige måder: Nogle føler sig mest elsket, hvis de får kærtegn, mens andre tydeligt mærker kærligheden, når de f.eks. får gaver eller ros.

I dette foredrag gennemgår Joan de fem kærlighedssprog og kommer med en masse konkrete eksempler på, hvordan de kommer til udtryk. Hun viser os, hvordan vi opdager vores eget sprog, og hvordan vi gennem at kende hinandens sprog kan bygge kærligheden imellem os op for virkelig at føle os elskede og værdsatte – både i hjemmet og på arbejdspladsen.

Pris: 18.000,- plus transport fra København

Det er også muligt at booke Joan til en heldags workshop, hvor vi arbejder dybere med de fem kærlighedssprog.

Vælg dit eget emne...

Vælg dit eget emne for foredraget!

Pris: 18.000,- plus transport fra København

Udtalelser fra tidligere foredrag

"Joans foredrag gik rent ind i krop og sjæl. Hendes fortryllende måde at tale til os på med indlevelse og varme gør, at jeg altid får noget med mig og det gjorde alle de andre damer bestemt også. Feedbacken fra de andre deltagende har været super positiv: Du er et frisk pust fuld af liv og med en udstråling, der får os alle til at ønske os derhen, hvor du er. Endnu en gang et fantastisk foredrag med kloge ord og vigtige informationer til os alle. Vi har alle noget at lære og du, kære Joan, er med til at få os til at tænke anderledes og blive bedre mennesker. Tak fra hjertet.

Med varme og kærlighed
Lene Alexander"

"Tusind tak til dig, Joan – for en fornøjelig aften.

Efter foredraget (Villa, Volvo og vovse, men hvad med erotikken?) spurgte du, om det havde været for ”frækt”. Men de folk, der vælger at komme til et foredrag med dig, ved hvad du står for. Vi har derfor ikke fået andet end positive tilbagemeldinger. Folk synes faktisk det er rart, at tingene ikke bliver ”pakket ind”. Tak for en skæg aften, som har givet stof til eftertanke – derudover kan vi jo kun håbe, at skilsmisseprocenten nu falder og fødselstallet stiger i Tim.

M.v.h. Eventgruppen, Tim"

"Først tak for en super dejlig aften, du var super. Jeg skriver til dig, fordi jeg har fået denne hilsen til dig fra en deltager: “Forståeligt at folk er vilde med hende. Hun er direkte, varm, spændende, sjov at høre på og kan inspirere på til tider tabu belagte områder. Jeg har læst “Varm weekend” og “Hvad vil du ha?” Og der er en fin kobling til hendes foredrag. Du fortjener gode tilbagemeldinger for arrangementet og skal du evaluere med Joan, så stor ros fra os” Den er velfortjent. Du er en, som alle kan blive varm på, både fordi du siger tingene som de er, men specielt for det, du udstråler. Jeg ser frem til at modtage din nye bog.

Tilbagemelding fra arrangøren, Team Rynkeby Odense"

Book Joan Ørting til foredrag i dag

Book nu


Seksual-undervisning på efterskoler

joan3

Få Joan ud på jeres efterskole, og saml alle skolens elever. Der vil blive stor tilslutning, kæmpe interesse og vigtige dialoger. Det giver tryghed at få talt om det, der er svært at tale om.

Ring og book Joan i dag på telefon 6115 4706

Evaluering fra Ranum Efterskole:
"Kære Joan :-)

Vi er to piger fra Ranum Efterskole College, der lige vil sige mange mange tak for dit foredrag fredag d.19/2-16. Det var berigende, lærerigt, og livsbekræftende. Det har for os begge sat mange tanker i gang, og fået lyst til at vide mere.

...

Skud ud til dig Joan, du er ærlig og fuldstændig dig selv, du er sgu den ægte varer. Du stiller dig op foran 400 unge skeptiske mennesker, og tør at være helt dig selv (respekt). Uden frygt for hvad vi tænker og hvad vi mener om dig. Du er god til at tale til os, på vores måde, så vi forstår det. Du ser det fra vores verden af, og det er der ikke mange voksne mennesker der kan. Det føles som om mange voksne ikke ved hvordan de skal sætte sig ind i vores verden.

...

Vi vil lige igen sige tusinde tak for besøget :-) Har du evt. forslag til nogle lignede foredrag som det i fredags, for os unge. Så må du endelig skrive, det ville vi være meget interesseret i :-)

De kærligste og varmeste hilsner
- Emma og Maja <3