Foredrag med Joan Ørting

Læs mere om Joan Ørtings foredrag nedenfor

Book Joan Ørting ved at udfylde vores formular her eller ring på 6115 4706. Du er også velkommen til at skrive til adm@joanoerting.dk for pris mm.

Aktuelle emner
Elsk dig selv og bliv elsket

Ægte kærlighed kommer indefra. Hele livet igennem skal du være sammen med dig selv. År efter år, uge efter uge, dag efter dag, time efter time er du i selskab med dig selv. Så hvorfor ikke gøre dig selv til din egen mest trofaste og din kærligste ven.

Når du opbygger et varmt og levende kærlighedsforhold til dig selv, vil du opleve hvor megen kærlighed, der pludselig kommer til dig udefra. Det, du tænker om dig selv, vil du møde omkring dig, så hvorfor ikke gøre dette liv til en kærlighedsfest? De fleste af os nedbryder os selv hver dag med tanker som “Jeg er ikke god nok, jeg er ikke noget værd, jeg er for tyk, de opdager sikkert snart, at jeg ikke er den, jeg udgiver mig for at være, jeg er for meget, jeg er for lidt, jeg er ikke, som de gerne vil have mig” osv.

Tankerne er ikke sande, de kommer fra vores barndom og følger os hele livet, hvis vi ikke stopper dem nu. Vi fortjener alle at opdage, at vi er kærlighed. At vi altid har været det, og altid vil være det. “Jeg elsker dig præcis, som du er. Jeg vil altid være hos dig og støtte dig i alle situationer. Du er min bedste ven, og jeg vil aldrig forlade dig.” Når vi oplever denne form for indre kærlighed, vil vi kunne tiltrække den og møde den omkring os – og give af den til andre.

Det er også muligt at booke Joan til en heldags workshop med dette tema.

Villa, volvo & vovhund, men hvad med erotikken?

Drømmen gik i opfyldelse: Vi fandt den rette partner, købte et dejligt hus og fik nogle søde børn… Men hvor blev passionen og erotikken af? Og hvordan finder vi lysten midt i travlheden og hverdagens rutiner?

Joan fortæller i dette foredrag om, hvordan vi får prioriteret parforholdet, så den gnist, der engang var, kan genoplives. Hun fortæller om forskellen på kønnene, og hvad der er vigtigt for begge køn, så de føler sig set og respekteret. Joan går i detaljer omkring sexlivet og viser, hvordan erotikken kan blive bedre og mere tilfredsstillende. Med humor og gejst åbner hun op for en dialog om, hvordan vi kan tale bedre sammen, elske bedre og i det hele taget nyde hinanden og det liv, vi deler.

 

Energi på jobbet og glæde i hjemmet

– Balancen mellem arbejdsliv og hjemmeliv.

I gamle dage var arbejdet noget, der skulle overstås, og festen lå i fritiden. Idag er den på arbejdet: Det er her vi udlever og udfolder os selv – og i vores fritid lader vi op til arbejdet. Vi har uddannet os til vores arbejde, men har ingen uddannelse til at klare livet på hjemmefronten. Tit føler vi os magtesløse, og kommer til at prioritere arbejdet og den selvtillid, vi finder der, frem for hjemmelivet.

Oplev Joan Ørting for fuld udblæsning, når hun sætter fokus på vigtigheden af god kommunikation og overskud – også i en fortravlet hverdag. Hun giver redskaber til at få mere glæde ind på hjemmefronten og mere bevidsthed omkring konflikter, der handler om træthed, manglende sexlyst og dårligt humør.

Foredraget bobler af ideer og konkrete fif til, hvad der gør henholdsvis kvinder og mænd glade, hvordan vi fejrer vores succeser, hvordan motivationen bibeholdes, hvordan vi finder inspiration, åbenhed og glæde – både på arbejdet og derhjemme. Kort sagt: Hvordan vi finder balancen mellem energi på jobbet og glæde i hjemmet.

 

Skyggesider

Hvad er en skyggeside? Hvordan finder vi ud af, hvilke skyggesider vi har? Hvad kan vi bruge den indsigt til?

Joan fører os igennem et berigende foredrag om skyggesider. Både de personlige og de seksuelle. Hun viser, hvordan vi finder vores egne skygger, og hvordan vi kan tage ejerskab over dem. Når vi kender vores skygger, og accepterer deres værdi, vil det give ro og kærlighed i samværet med andre mennesker og en dybere forståelse og accept af os selv og andre. Kom til en spændende rejse gennem skyggernes land og ud i lyset – i selskab med Joan.

Det er også muligt at booke Joan til en heldags workshop om skyggesider.

De fem kærlighedssprog

Hvilket kærlighedssprog har du? Hvilket “sprog” skal din partner eller kollega benytte, for at du føler dig elsket og værdsat?

Forestil dig, du har en kærlighedsbeholder inden i dig: Den kan være helt fyldt til randen af kærlighed, og den kan være mere eller mindre tom. Om den er fyldt eller tom afhænger af, hvor bevidst du er om din egen måde at modtage kærlighed på.

Mennesker udtrykker og modtager kærlighed på forskellige måder: Nogle føler sig mest elsket, hvis de får kærtegn, mens andre tydeligt mærker kærligheden, når de f.eks. får gaver eller ros.

I dette foredrag gennemgår Joan de fem kærlighedssprog og kommer med en masse konkrete eksempler på, hvordan de kommer til udtryk. Hun viser os, hvordan vi opdager vores eget sprog, og hvordan vi gennem at kende hinandens sprog kan bygge kærligheden imellem os op for virkelig at føle os elskede og værdsatte – både i hjemmet og på arbejdspladsen.

Det er også muligt at booke Joan til en heldags workshop, hvor vi arbejder dybere med de fem kærlighedssprog.

Vælg dit eget emne…

Vælg dit eget emne for foredraget!

 

Udtalelser fra tidligere foredrag

“Joans foredrag gik rent ind i krop og sjæl….”

“Joans foredrag gik rent ind i krop og sjæl. Hendes fortryllende måde at tale til os på med indlevelse og varme gør, at jeg altid får noget med mig og det gjorde alle de andre damer bestemt også.

Vis mere

“Hun er direkte, varm, spændende, sjov at høre på…”

“Først tak for en super dejlig aften, du var super. Jeg skriver til dig, fordi jeg har fået denne hilsen til dig fra en deltager: “Forståeligt at folk er vilde med hende. Hun er direkte, varm, spændende, sjov at høre på og kan inspirere på til tider tabu belagte områder.

Vis mere

“Tusind tak til dig, Joan – for en fornøjelig aften…”

“Efter foredraget (Villa, Volvo og vovse, men hvad med erotikken?) spurgte du, om det havde været for ”frækt”. Men de folk, der vælger at komme til et foredrag med dig, ved hvad du står for.

Vis mere

Seksual-undervisning på efterskoler

Få Joan ud på jeres efterskole, og saml alle skolens elever. Der vil blive stor tilslutning, kæmpe interesse og vigtige dialoger. Det giver tryghed at få talt om det, der er svært at tale om.

Ring og book Joan i dag på telefon 6115 4706.

Joan Ørting ApS
Wildersgade 55
1408 København K
Danmark
CVR 29205590
Kontakt på
Telefon: 6115 4706
E-mail: adm@joanoerting.dk
Følg mig på

Telefontider

Man-Fre: Kl. 09:00-13:00
Lør-Søn: Lukket

Administration

Ida Lilleås (Barsel fra den 1. juli 2021)
E-mail: il@joanoerting.dk

Barselsvikar
Sudha Bonne                                                       E-mail: sb@joanoerting.dk


© 2019 Joan Ørting ApS

Designed by PLICO