Joan søger klienter til at deltage i SEX-TERAPI som podcast

Joan er igang med et nyt og spændende projekt, hvor hun laver terapi omkring seksualitet, samliv og singleliv, optaget på Podcast Det er første gang at danskerne får mulighed for at lytte med, når de seksuelle udfordringer tages op i terapi. Terapien foregår i Joans stue på Christianshavn og lytteren er med fra start til slut. Formålet er at åbne for den side af livet, som til stadighed holdes i skyggen, og ved at kaste lys på de svære temaer, vil det give både klienten og lytteren ny inspiration og løsninger.

Derfor søger Joan klienter til SEX-TERAPI
Alle temaer er velkomne som fx utroskab, jalousi, manglende lyst, en speciel lyst, frustration omkring parforhold, kinky stuff, længsler, dårlig kommunikation, porno, overgreb etc.

  • Terapien er gratis og anonym. (du får et nyt navn).
  • Du skal sætte 2 timer af til hele forløbet.
  • Tilmelding skal ske til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - Gerne så hurtigt som muligt. Skriv dit tema i mailen, og hvad du gerne vil have terapi omkring. Husk at skrive dit tlf-nummer, så vil Joan kontakte dig.

Lyt til mine podcasts


Lyt til mine podcasts

Skynd dig ind på itunes og lyt til mine podcasts "Sex-terapi med Joan Ørting". Live-terapi for åbne mikrofoner. Du er en flue på væggen til en intim samtale om et seksuelt dilemma eller problem. Du har muligheden for at spejle dig, og hente inspiration til dine egne seksuelle udfordringer.

Lyt til podcasts her