Selvværdsvejleder-kursus

Et intensivt kursus i selvværd

Næste hold starter

Datoer kommer forår 2020

Igangværende hold:
Hold 8 København
Hold 3 Odense

Kurset består af

10 hele dage fordelt på et år.

Jeg har i flere år været interesseret i at lave et intensivt kursus i selvværd og her er det. Det er så oplagt, at det er et selvværdsvejleder-kursus, som der er brug for i verden. Vi er dødtrætte af ikke at være gode nok, værdifulde nok, slanke nok, smukke nok osv. Vi er så trætte af at skælde os selv ud, nedgøre os selv, og have følelsen af ikke at være rigtig glade og nærværende.

Men kan vi ikke elske os selv og stå i vores eget lys, så kan vi heller ikke tiltrække en partner med en fyldt kærlighedsbeholder. Lige tiltrækker lige. Ofte når jeg sidder og har parterapi med et ulykkeligt ægtepar, så er det blevet mere og mere tydeligt for mig, at dette par kun kan komme videre i deres forhold, hvis de hver især begynder at arbejde med temaet: ”Elsk-dig-selv”. Vi kan ikke elske et andet menneske højere end vi elsker os selv, og vi kan ikke rumme et andet menneske mere end vi rummer os selv. Hvis vi til dagligt går rundt og er negative på os selv, og slår os selv i hovedet med frygt og bebrejdelser, så vil partneren få den samme behandling, og magtkampene er i gang.

"Selvværdsvejlederuddannelsen er en fantastisk rejse fyldt med personlig udvikling og inspiration på både det faglige og personlige plan..."

"Personligt valgte jeg først og fremmest at tage selvværdsvejleder for at arbejde med mit eget selvværd og lære at elske flere egenskaber hos mig selv, som jeg i årevis har undertrykt i min underbevidsthed.

Den største udfordring på uddannelsen var for mig at komme i kontakt med mit indre sårbare jeg -hvilket er nødvendigt! Jeg har lært, at man ikke kan komme videre fra et sted/ændre en følelse, medmindre man er åben for smerten og går i proces med den. Dette har jeg personligt opnået på selvværdsvejlederuddannelsen og det et er også min livsfilosofi i dag som jeg bruger både i mit arbejdsliv og i mit privatliv.

Den anden årsag til, at jeg startede på uddannelsen var at få mere faglig udvikling og derved anvende det i arbejdet med mennesker. Efter selvværdsvejlederuddannelsen har jeg åbnet min egen praksis og jeg holder foredrag bl.a. i den kommune jeg er ansat i for unge i alderen 18-30 år som har brug for inspiration og boost til deres selvværd. Jeg har erkendt efter at have gået på selvværdsvejlederuddannelsen, at vi alle sammen har et mere eller mindre skadet selvværd. Vi har alle sammen oplevet nogle ting i vores liv som har påvirket vores selvværd, men vi er ikke altid bevidste om det. 

Selvværdsvejlederuddannelsen er en fantastisk rejse fyldt med personlig udvikling og inspiration på både det faglige og personlige plan. Du kommer til at gå mere i dybden med dig selv, -og jeg vil nævne, at man får et fantastisk dybt og personligt bånd med de øvrige kursister."

Marek Antonsen -Selvværdsvejleder / socialrådgiver
Vis mere
Dybest set ønsker vi alle, at leve et liv fyldt med kærlighed og fred, men vi har ikke redskaberne, eller motivationen, til at få det til at ske. Derfor er dette selvværdsvejleder-kursus meget vigtig og fuldstændig oplagt, så vi kan hjælpe og inspirere andre mennesker til at få det liv, som de drømmer om.

Ingen af os kommer videre med os selv, vores familie eller parforhold, før vi har lært at være glade for den vi er, og se os selv som kærlighed.

Vi lever i et selvtillidssamfund, hvor vi skal være perfekte og specielle for at få anerkendelse. Vi skal op af stigen, og for at komme op, må vi sparke nogle andre ned. At leve i et selvtillids-samfund gør os stressede, udbrændte, deprimerede og bange.

Levede vi i et selvværdssamfund, ville vi vide, at det alle mennesker har til fælles er, at vi er uperfekte, og når vi deler vores ridser, buler, skrammer med andre, skaber vi de bedste relationer.

Selvværd kommer af medfølelse, og den dag vi bliver gode til at rumme os selv og omfavne os selv der, hvor vi normalt vil dømme os selv negativt, så begynder selvværdet at vokse.

Dette kursus giver dig alle redskaberne til at fylde din egen kærlighedsbeholder helt op til randen, og når du selv har gået vejen, kan du give redskaberne videre til andre.

"At tage selvværdsvejlederuddannelsen var for mig en gave til mig selv..."

"At tage selvværdsvejlederuddannelsen var for mig en gave til mig selv. Jeg er ikke terapeut eller vejleder, så jeg valgte uddannelsen for min egen skyld for at give mig selv en kærlig gave. Og hvilken rejse den gave har været.

Lørdagene blev hellige for mig, og jeg glædede mig som et lille barn til at være sammen med hele holdet, være i nuet og bare deltage og mærke det, der kom. Noget jeg på ingen måde er vant til i min dagligdag eller i mit job. Det gav mig en masse værktøjer, brugbare øvelser samt en indsigt i mig selv, som jeg på ingen måde ville have fundet frem til på egen hånd. Joan og de andre undervisere samt de skønne, åbne mennesker, der gik på mit hold, formåede at give så meget af sig selv, at jeg hver gang mærkede en taknemmelighed, en lettelse og en varme, jeg ikke har oplevet før. Uanset grunden til at tage selvværdsvejlederuddannelsen, så er det en kærlighedsgave til sig selv!"

Astrid Andreassen
Vis mere

Hvis du ønsker at vide mere om dette kursus, er du velkommen til at ringe til Ida på kontoret på tlf: 61154706 eller skrive en mail til adm@joanoerting.dk.

Jeg ser så meget frem til at lære dig at kende, og give dig alt. Rejsen ned af kærlighedsvejen begynder nu. Du kan godt begynde at glæde dig.

Hør hvad andre siger om kurset
Informationer og ofte stillede spørgsmål og svar
Hvor foregår kurset?

København:
Kurset foregår i vores smukke uddannelseshus Villa Wilder på Christianshavn, Wildersgade 55, 1408 København K. Huset ligger 5 min. gang fra Christianshavns metrostation og busser.

Odense:
Kurset foregår i Kronprinsensgade 7, 5000 Odense C i Solvognens dejlige lokaler.

Hvad kan kurset bruges til?

Når du har afsluttet kurset, har du også nogle redskaber til hjælpe andre med lavt selvværd.

Du kan eventuelt bruge kurset som en overbygning til dit nuværende job, eller tage den for din egen udviklings skyld.

Dato for undervisning - København

København Hold 9

Datoer kommer forår 2020

Hvad koster kurset?
Selvværds-kurset koster kr. 19.800,-
Sådan forløber en undervisningsdag

Eksempel på en undervisningsdag:

Kl. 9.00-9.30: Vi spiser morgenmad sammen
Kl. 9.30-13.00: Undervisning og formiddagspause med kaffe/te/snacks
Kl. 13.00-14.00: Frokostpause
Kl. 14.00-17.30: Undervisning og eftermiddagspause med kaffe og kage
Kl. 17.30: Afslutning

Der er ingen lektier mellem undervisningsdagene, men du vil få nogle praktikker og øvelser, som du skal træne. Som fx spejløvelsen, livsglæde øvelser, positive bekræftelser, meditationer osv. Der vil også være en bog eller en film, der skal læses eller ses til nogle af modulerne.

Skal vi til eksamen?
Nej, der er ikke en eksamen. Vi slutter af med, at hver enkelt elev holder et 10 minutters oplæg om sin udvikling fra A-B. Eleverne vil modtage et kursusbevis på afslutningsdagen.
Optagelseskrav
Alle med interesse i personlig udvikling. Der kræves ikke nogen forudgående uddannelse.
Undervisere
I vil blive undervist af de dygtigste indenfor spiritualitet, kærlighed, tilknytning og kommunikation.
Ansøg kurset her

Hvis du er interesseret i at vide mere, så kan du ringe til Ida på kontoret og tilmelde dig kurset.
Telefonnummer: 61154706
Mail: il@joanoerting.dk

Du er også mere end velkommen til at ansøge via hjemmesiden. Du skal blot udfylde formularen og vi vender tilbage.

Ansøg kurset her

Joan Ørting ApS
Wildersgade 55
1408 København K
Danmark
CVR 29205590
Kontakt på
Telefon: 6115 4706
E-mail: adm@joanoerting.dk
Følg mig på

Telefontider

Man-Tors: Kl. 09:00-14:00
Fre-Søn: Lukket

Administration

Ida Lilleås
E-mail: il@joanoerting.dk

© 2018 Joan Ørting ApS

Designed by PLICO