Tantra Intensive Training

Næste hold

  • Den 27. november 2020
Uddannelsen består af

Et forløb med undervisning fordelt over weekender, hverdagsaftener og et Retreat på Langeland midtvejs i forløbet. 

Undervisningen

Foregår primært i Villa Wilder på Christianshavn.

Optagelse forudsætter ingen forudgående kendskab til tantra eller uddannelse i øvrigt.

Forløbet er på 7 moduler af varierende længde og indhold.

Varighed 5-6 måneder.

Formål

Overbygning på sexolog eller parterapeutuddannelse.

Udvidelse af din egen erotiske horisont.

Hvis du selv ønsker at undervise i tantra.

Nysgerrighed til det spirituelle sensuelle univers.

Herudover får du

De bedste undervisere indenfor tantra, spiritualitet, personlig udvikling og seksualitet. Hyggelige omgivelser i København. Servering af morgenmad, kaffe, te, frugt, nødder, kage osv. i løbet af dagen.

God mulighed for at bruge uddannelsen alt efter det sted, du er i dit liv.

Indsigt i og udvikling af egen seksualitet

Et indblik i det spirituelle univers og din plads i denne verden

Hvorfor Tantra Intensive Training?

På Tantra Intensive Training lægger vi vægt på, at uddannelsen skal give alle en dyb og lærerig oplevelse af spirituel dybde og sensualitet. Vi har dygtige undervisere med hjertet på rette sted. Der indgår også praktisk træning på og mellem modulerne. For at forstå, udvikle og nyde tantra og vedblive med dette, skal du have interesse i at arbejde med dig selv samtidigt med at du skal være åben overfor at lære sammen med andre.

Joan drager i ashram i Indien til januar og februar  på tantra-retreat og glæder sig rigtig meget til at give såvel sine erfaringer fra de sidste 30 år i det spirituelle tantra-univers samt alt den nye inspiration og læring, som hun tager med sig hjem fra Indien, videre til de studerende. 

 

“At være en del af Joans uddannelser er stærkt vanedannende for mig…”

“Lad mig sige det som det er – at være en del af Joans uddannelser er stærkt vanedannende for mig…! Der er mange terapeutiske uddannelser i Danmark, så hvad er det mon der gør den her så speciel? Det har jeg tænkt en del over, mens jeg har gået her. For mig er det den kærlighed og medfølelse som ligger under det hele, det menneskesyn som udgør den røde tråd igennem hele uddannelsen.

Et dybtfølt ønske om at få mere kærlighed i det enkelte menneske, og dermed som en naturlig følge heraf, i verden som sådan. Det er altså ikke udelukkende teori og tavleundervisning. Nej, det går dybere ind i hver enkelt af os som er villig til at åbne op og dele det mest sårbare og skamfulde vi måtte bære på. En kærlig insisteren på at dele inderside og få det som i mange år var mørkt ud i lystet, så det kan blive luftet, accepteret og integreret i en. Den proces gør en mere rummelig, accepterende, tilgivende og kærlig, ikke blot overfor en selv, men overfor andre som sådan. Og i denne rejse ligger kimen til kærligheden. Undervisningen indeholder og favner både intellekt og intuition, krop og hovede, lys og mørke, dybde og latter. Den vekselvirkning taler til mig. For mig har det at blive undervist i Villa Wilders trukket en tydelig streg i mit liv; et før og efter. Jeg ville ikke have været det foruden.”

Relation og Parterapeut Mette Wienberg, Uddannet fra Joan Ørting juni 2018
Informationer og ofte stillede spørgsmål og svar
Pris

Tantra Intensive Training
kr. 19.800.

Det er muligt at betale 100% før uddannelsestart eller i 2 rater med 1. rate før uddannelsesstart og 2. rate efter 2 måneder.

Hvis der skal faktureres til virksomhed, skal vi gøre opmærksom på, at der ved virksomheder ikke kan betales i rater – der fremsendes en faktura på hele beløbet. Ratebetaling er en service for private.

Hvor foregår uddannelsen?

København:
Uddannelsen foregår i vores smukke uddannelseshus Villa Wilder på Christianshavn, Wildersgade 55, 1408 København K. Huset ligger 5 min. gang fra Christianshavns metrostation og busser.

Dato for undervisning

Tantra Intensive Training Hold 2 København

Modul 1       27. – 29. november 2020 (*Weekend i Villa Wilder)

Intro til Tantra. Energi & flow. Maskulin & feminin. Meditationer. Forspil & connection

Modul 2       9. december 2020 (Aften i Villa Wilder. Onsdag kl. 17-21)

De 5 erotiske sprog

Modul 3       13. januar 2020 (Aften i Villa Wilder. Onsdag kl. 17-21)

Tantra – Den hellige seksualitet

Modul 4     22. – 24. januar 2020

**Retreat Langeland

Modul 5       10. februar 2020 (Aften i Villa Wilder. Onsdag kl. 17-21)

Livsformål -Hvordan finder vi vores livsformål

Modul 6       24. februar 2020 (Aften i Villa Wilder. Onsdag kl. 17-21)

Vildskab og passion

Modul 7       12. – 14. marts 2020 (*Weekend i Villa Wilder)

Dynamiske meditation. Chakraer healing. Ansvar og Integration  

 

*Weekend i Villa Wilder. Fredag kl. 17.00-21. Lørdag kl. 9.30-17. Søndag 9.30-16. Der vil være morgenmad mellem 09.00 – 09.30

**Modul 4 er Retreat på Langeland, ekstraudgift til transport, kost og logi må påregnes. Ankomst kl. 18.00 fredag og afgang søndag kl.16.00


Ret til ændringer forbeholdes.

Hvad kan uddannelsen bruges til?

Uddannelsen kan bruges til mangt og meget. Uanset om du har dyrket tantra i mange år eller lige er begyndt at snuse til det, så vil du kunne bruge undervisningen til at udvide dit erotiske univers, udforske en dybere spiritualitet og få ny viden til brug for dig selv og evt. andre. Hvis du er erfaren i tantra, vil du kunne bruge uddannelsen til at dele din nye viden med andre. 

Sådan forløber en dag

Aftenundervisning
Øvelser og undervisning. 

Weekendmoduler
Du kommer fredag aften, hvor vi mødes og langsomt nærmer os modulets indhold og taler om, hvad der skal ske i løbet af weekenden. 

Lørdag kommer du ved 9-tiden og spiser morgenmad med dine medstuderende.
Kl. 9.30 starter undervisningen. Vi sidder inde i vores sal i en cirkel, og så begynder dagens tema. Først har vi en dialog om emnet, derefter laver vi øvelser, som du både kan have gavn af i dit eget liv og i dit virke med klienter.

Der er formiddagspause med kaffe og te og derefter fortsætter undervisningen indtil frokost. Frokosten skal I selv have med og der er mange muligheder for at gå ud og købe lidt at spise, hvis I skulle have lyst til det.

Efter frokost fortsætter undervisningen resten af dagen kun afbrudt af eftermiddagspausen med kaffe og kage. Så er dagens program forbi, men ofte har de studerende lavet planer for aftenen. Det er selvfølgelig frivilligt.

Pauser planlægges løbende, så det passer ind i undervisningen. 

Retreat
Foregår på Langeland med overnatning, mad, undervisning mv. inklusiv i kursusgebyret. Transport skal man selv stå for. 

Optagelseskrav

Alle interesserede kan tilmelde sig kurset. 

Der er ingen aldersgrænse, men vi lægger vægt på at ansøgeren har livserfaring, interesse i spiritualitet, at han eller hun har en naturlig og kærlig tilgang til sex og spiritualitet.  Det kræver ro og balance og en stærk lyst til at gå på opdagelse samt åbenhed for at lære sammen med andre.

Undervisere

Joan Ørting vil sammen med både danske og udenlandske dygtige og anerkendte undervisere guide dig igennem hele forløbet.

Ansøg om uddannelsen her

Er du interesseret, så udfyld vores ansøgningsformular her på siden eller ring på tlf 61 15 47 06, hvis du har spørgsmål i øvrigt.

TILLYKKE. Så er du i gang!

Ansøg her!

 

Joan Ørting ApS
Wildersgade 55
1408 København K
Danmark
CVR 29205590
Kontakt på
Telefon: 6115 4706
E-mail: adm@joanoerting.dk
Følg mig på

Telefontider

Man-Tor: Kl. 09:00-13:00
Fre-Søn: Lukket

Administration

Ida Lilleås
E-mail: il@joanoerting.dk© 2019 Joan Ørting ApS

Designed by PLICO