Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vær åben

Bog af Joan Ørting om energi og glæde i parforholdet

Joan Ørtings “Vær åben” er en bog om at genfinde og beholde saft og kraft i et forhold. Den handler om kommunikationen mand/kvinde imellem, om at vi skal lære det modsatte køn at kende og ikke mindst at vi skal lære at accepterer forskelligheden mellem mand og kvinde, for at vi kan blive meget mere glad og åbne i parforholdet. I bogen er der gode forklaringer på, hvad en mand hører, når en kvinde taler og agerer. Og der er nogle gode idéer til kvinden, om hvordan vi langt lettere får manden til at lytte til vores behov, så vi ikke behøver at blive sure, skuffede eller kede af det, når han misforstår os.

Der er i bogen et rigtig godt inspirationsafsnit i forhold til den seksuelle gnist i et parforhold. Der er gode forklaringer, gode illustrationer og rigtig nyttige tips.

Joan Ørting Varm Weekend er en bog, der handler om at sige ja. Ja til at kysse dybt i lang tid og ja til at elske midt på køkkengulvet, mens kartoflerne simrer på komfuret. Ja til at flirte hele dagen og til at slutte af med en middag med stearinlys, dæmpet musik og dig selv som dessert. Eller ja til en quickie på spisebordet med trusserne listet til side og hans bukser nede om anklerne.

Lindhardt og Ringhof , 2011

Forhandlerliste