Skip to main content

Foredrag med Joan Ørting

Læs mere om Joan Ørtings foredrag nedenfor

Book Joan Ørting ved at udfylde vores formular her eller ring på 6115 4706. Du er også velkommen til at skrive til adm@joanoerting.dk for pris mm.

Aktuelle emner
Elsk dig selv og bliv elsket

Ægte kærlighed kommer indefra. Hele livet igennem skal du være sammen med dig selv. År efter år, uge efter uge, dag efter dag, time efter time er du i selskab med dig selv. Så hvorfor ikke gøre dig selv til din egen mest trofaste og din kærligste ven.

Når du opbygger et varmt og levende kærlighedsforhold til dig selv, vil du opleve hvor megen kærlighed, der pludselig kommer til dig udefra. Det, du tænker om dig selv, vil du møde omkring dig, så hvorfor ikke gøre dette liv til en kærlighedsfest? De fleste af os nedbryder os selv hver dag med tanker som “Jeg er ikke god nok, jeg er ikke noget værd, jeg er for tyk, de opdager sikkert snart, at jeg ikke er den, jeg udgiver mig for at være, jeg er for meget, jeg er for lidt, jeg er ikke, som de gerne vil have mig” osv.

Tankerne er ikke sande, de kommer fra vores barndom og følger os hele livet, hvis vi ikke stopper dem nu. Vi fortjener alle at opdage, at vi er kærlighed. At vi altid har været det, og altid vil være det. “Jeg elsker dig præcis, som du er. Jeg vil altid være hos dig og støtte dig i alle situationer. Du er min bedste ven, og jeg vil aldrig forlade dig.” Når vi oplever denne form for indre kærlighed, vil vi kunne tiltrække den og møde den omkring os – og give af den til andre.

Det er også muligt at booke Joan til en heldags workshop med dette tema.

Villa, volvo & vovhund, men hvad med erotikken?

Drømmen gik i opfyldelse: Vi fandt den rette partner, købte et dejligt hus og fik nogle søde børn… Men hvor blev passionen og erotikken af? Og hvordan finder vi lysten midt i travlheden og hverdagens rutiner?

Joan fortæller i dette foredrag om, hvordan vi får prioriteret parforholdet, så den gnist, der engang var, kan genoplives. Hun fortæller om forskellen på kønnene, og hvad der er vigtigt for begge køn, så de føler sig set og respekteret. Joan går i detaljer omkring sexlivet og viser, hvordan erotikken kan blive bedre og mere tilfredsstillende. Med humor og gejst åbner hun op for en dialog om, hvordan vi kan tale bedre sammen, elske bedre og i det hele taget nyde hinanden og det liv, vi deler.

 

Energi på jobbet og glæde i hjemmet

– Balancen mellem arbejdsliv og hjemmeliv.

I gamle dage var arbejdet noget, der skulle overstås, og festen lå i fritiden. Idag er den på arbejdet: Det er her vi udlever og udfolder os selv – og i vores fritid lader vi op til arbejdet. Vi har uddannet os til vores arbejde, men har ingen uddannelse til at klare livet på hjemmefronten. Tit føler vi os magtesløse, og kommer til at prioritere arbejdet og den selvtillid, vi finder der, frem for hjemmelivet.

Oplev Joan Ørting for fuld udblæsning, når hun sætter fokus på vigtigheden af god kommunikation og overskud – også i en fortravlet hverdag. Hun giver redskaber til at få mere glæde ind på hjemmefronten og mere bevidsthed omkring konflikter, der handler om træthed, manglende sexlyst og dårligt humør.

Foredraget bobler af ideer og konkrete fif til, hvad der gør henholdsvis kvinder og mænd glade, hvordan vi fejrer vores succeser, hvordan motivationen bibeholdes, hvordan vi finder inspiration, åbenhed og glæde – både på arbejdet og derhjemme. Kort sagt: Hvordan vi finder balancen mellem energi på jobbet og glæde i hjemmet.

 

Skyggesider

Hvad er en skyggeside? Hvordan finder vi ud af, hvilke skyggesider vi har? Hvad kan vi bruge den indsigt til?

Joan fører os igennem et berigende foredrag om skyggesider. Både de personlige og de seksuelle. Hun viser, hvordan vi finder vores egne skygger, og hvordan vi kan tage ejerskab over dem. Når vi kender vores skygger, og accepterer deres værdi, vil det give ro og kærlighed i samværet med andre mennesker og en dybere forståelse og accept af os selv og andre. Kom til en spændende rejse gennem skyggernes land og ud i lyset – i selskab med Joan.

Det er også muligt at booke Joan til en heldags workshop om skyggesider.

De 5 erotiske sprog

Savner du gnisten i parforholdet? Længes du efter at have lyst til at have lyst?

Det kan være svært at sætte ord på lyst, erotiske længsler og behov. Det er, som om ordene forstummer, når vi skal tale om sex, og især nar det handler om, hvad vi tænder på. Måske ved vi det ikke? Og hvad skal vi egentlig svare, når vores partner spørger: “Hvad har du lyst til?”

I dette foredrag introducerer Joan Ørting de 5 erotiske sprog, der kan hjælpe os med at blive klogere på, hvilke tændingsknapper, der virker for os hver især. 

Vælg dit eget emne…

Vælg dit eget emne for foredraget!

 

Udtalelser fra tidligere foredrag

“Joans foredrag gik rent ind i krop og sjæl….”

“Joans foredrag gik rent ind i krop og sjæl. Hendes fortryllende måde at tale til os på med indlevelse og varme gør, at jeg altid får noget med mig og det gjorde alle de andre damer bestemt også.

[expander_maker id=”1″ more=”Vis mere” less=”Vis mindre”]

Feedbacken fra de andre deltagende har været super positiv: Du er et frisk pust fuld af liv og med en udstråling, der får os alle til at ønske os derhen, hvor du er. Endnu en gang et fantastisk foredrag med kloge ord og vigtige informationer til os alle. Vi har alle noget at lære og du, kære Joan, er med til at få os til at tænke anderledes og blive bedre mennesker. Tak fra hjertet.”

Med varme og kærlighed Lene Alexander[/expander_maker]

“Hun er direkte, varm, spændende, sjov at høre på…”

“Først tak for en super dejlig aften, du var super. Jeg skriver til dig, fordi jeg har fået denne hilsen til dig fra en deltager: “Forståeligt at folk er vilde med hende. Hun er direkte, varm, spændende, sjov at høre på og kan inspirere på til tider tabu belagte områder.

[expander_maker id=”1″ more=”Vis mere” less=”Vis mindre”]

Jeg har læst “Varm weekend” og “Hvad vil du ha?” Og der er en fin kobling til hendes foredrag. Du fortjener gode tilbagemeldinger for arrangementet og skal du evaluere med Joan, så stor ros fra os” Den er velfortjent. Du er en, som alle kan blive varm på, både fordi du siger tingene som de er, men specielt for det, du udstråler. Jeg ser frem til at modtage din nye bog.”

Tilbagemelding fra arrangøren, Team Rynkeby Odense[/expander_maker]

“Tusind tak til dig, Joan – for en fornøjelig aften…”

“Efter foredraget (Villa, Volvo og vovse, men hvad med erotikken?) spurgte du, om det havde været for ”frækt”. Men de folk, der vælger at komme til et foredrag med dig, ved hvad du står for.

[expander_maker id=”1″ more=”Vis mere” less=”Vis mindre”]

Vi har derfor ikke fået andet end positive tilbagemeldinger. Folk synes faktisk det er rart, at tingene ikke bliver ”pakket ind”. Tak for en skæg aften, som har givet stof til eftertanke – derudover kan vi jo kun håbe, at skilsmisseprocenten nu falder og fødselstallet stiger i Tim.”

M.v.h. Eventgruppen, Tim[/expander_maker]

Seksual-undervisning på efterskoler

Få Joan ud på jeres efterskole, og saml alle skolens elever. Der vil blive stor tilslutning, kæmpe interesse og vigtige dialoger. Det giver tryghed at få talt om det, der er svært at tale om.

Ring og book Joan i dag på telefon 6115 4706.