Skip to main content

Terapi

Udfordringer i dit seksual- eller følelsesliv? Terapi kan måske hjælpe dig!

Hvis du ønsker terapi med Joan, skal du skrive til dette nummer: 24 25 78 35.

Står du overfor udfordringer og problemstillinger i dit seksual- eller følelsesliv?

Det kan være alt fra lavt selvværd, kærlighed- og sexafhængighed, jalousi, polyamoriøsitet, problemer med intimitet og vanskeligheder ved at finde en partner. Så kan terapi måske være noget for dig!

Live terapi – Hvad er det?

På Joan Ørtings uddannelser tilbyder vi gratis sessioner – det vi kalder ’Live terapi’ – til personer eller par, som har brug for terapi. Terapien er gratis, da du/I kommer til at fungere som ”case-materiale” i undervisningen. På hvert modul på uddannelserne laver vi terapi med vores studerende. Dette er fantastisk lærerigt for de studerende, da de på denne måde kan suge til sig af Joans erfaring og få et indblik i, hvilke metoder og teknikker hun bruger i praksis som parterapeut. Der er tale om:

En enkelt terapisession á ca. 2 times varighed.

Steder: Vores uddannelseshuse Villa Wilder, Wildersgade 55, st. 1408 København K og Solvognen i Odense.

Sessionen foregår i klassen, hvor der er et sted mellem 12 og 22 studerende til stede afhængig af hold.

Der er ingen krav til, hvilken problemstilling du kommer med. Alle problemstillinger kan være interessante – og ingen problemer er som udgangspunkt for små eller for store. Dog er det afgørende, at der er noget at arbejde med, og at du ikke tilmelder dig ”fordi, at det kunne være sjovt at prøve”. Du kan ansøge om en live terapi session i vores formular her.

Står du over for udfordringer og problemstillinger i dit seksual- eller følelsesliv?