Podcast med Joan Ørting

Joan søger klienter til at deltage i SEX-TERAPI som podcast

Joan er igang med et nyt og spændende projekt - Terapi omkring seksualitet, samliv og singleliv, optaget på Podcast. Det er første gang, at danskerne får mulighed for at lytte med, når de seksuelle udfordringer tages op i terapi. Terapien foregår i Joans stue på Christianshavn og lytteren er med fra start til slut. Formålet er at åbne for den side af livet, som til stadighed holdes i skyggen, og ved at kaste lys på de svære temaer, vil det give både klienten og lytteren ny inspiration og løsninger.

Derfor søger Joan klienter til SEX-TERAPI
Alle temaer er velkomne som fx utroskab, jalousi, manglende lyst, en speciel lyst, frustration omkring parforhold, kinky stuff, længsler, dårlig kommunikation, porno, overgreb etc.
Terapien er gratis og anonym. (du får et nyt navn).
Du skal sætte 2 timer af til hele forløbet.

Lyt til mine podcasts

Skynd dig ind på itunes og lyt til mine podcasts "Sex-terapi med Joan Ørting". Live-terapi for åbne mikrofoner. Du er en flue på væggen til en intim samtale om et seksuelt dilemma eller problem. Du har her muligheden for at spejle dig og hente inspiration til dine egne seksuelle udfordringer.

Tilmelding
Udfyld formularen og send os din tilmelding. Udfyld tema og hvad du gerne vil have terapi omkring, så vil Joan kontakte dig.

Joan Ørting ApS
Wildersgade 55
1408 København K
Danmark
CVR 29205590
Kontakt på
Telefon: 6115 4706
E-mail: adm@joanoerting.dk
Følg mig på

Telefontider

Man-Tor: Kl. 09:00-14:00
Fre-Søn: Lukket

Administration

Anne Westi
E-mail: aw@joanoerting.dk

Ida Lilleås (Er på barsel)

© 2019 Joan Ørting ApS

Designed by PLICO