Podcast med Joan Ørting

Joan søger klienter til at deltage i SEX-TERAPI som podcast

Joan har terapi omkring seksualitet, samliv og singleliv optaget på Podcast. Det er første gang, at danskerne får mulighed for at lytte med, når de seksuelle udfordringer tages op i terapi. Terapien foregår i Joans stue på Christianshavn og lytteren er med fra start til slut. Formålet er at åbne for den side af livet, som til stadighed holdes i skyggen, og ved at kaste lys på de svære temaer, vil det give både klienten og lytteren ny inspiration og løsninger.

 

Derfor søger Joan klienter til SEX-TERAPI

Vi skal lære at tale om sex. Den seksuelle udvikling er eksploderet, men der hviler stadig et tabu over emnet. Joan tager samtalen om sex fra mørket og ud i lyset, mens hun hjælper den enkelte klient på rejsen.

Alle temaer er velkomne som fx utroskab, jalousi, manglende lyst, en speciel lyst, frustration omkring parforhold, kinky stuff, længsler, dårlig kommunikation, porno, overgreb etc.

Terapien er gratis og anonym – vi giver dig et andet navn.

Du skal sætte 2 timer af til terapi og optagelse.

Lyt til mine podcasts

Du kan lytte til alle vores podcasts “Sex og selvudvikling med Joan Ørting” på www.Podimo.dk. Det er Live-terapier eller sex- og selvudviklingstemaer for åben mikrofon. Du er en flue på væggen til en intim samtale om et seksuelt dilemma eller problem. Du har her muligheden for at spejle dig og hente inspiration til dine egne seksuelle udfordringer og udvikling.

Tilmelding
Udfyld formularen og send os din tilmelding. Udfyld tema og hvad du gerne vil have terapi omkring, så vil Joan kontakte dig.

  Joan Ørting ApS
  Wildersgade 55
  1408 København K
  Danmark
  CVR 29205590
  Følg mig på
  Administration

  Ida Lilleås
  Mail: il@joanoerting.dk                  Telefon: 61 15 47 06

  Man-Tors: Kl. 09:00-14:00
  Fre-Søn: Lukket

  Studievejleder

  Sudha Edel                                                     Mail: sb@joanoerting.dk                       Telefon: 31 39 47 06

  Tirs-Tors: Kl. 10:00-15:00
  Fre-Søn: Lukket


  © 2019 Joan Ørting ApS

  Designed by PLICO