Sexolog-uddannelsen
Næste hold
- Grundforløb København d. 28. september 2024
- Master Class Sexolog København d. 6. december 2024
Et fælles Grundforløb til Sexolog- og Parterapeutuddannelsen – og et Master Class forløb. Eksamen er inkluderet i prisen.
Et fælles Grundforløb til Sexolog-og Parterapeutuddannelsen, som vil kunne tages i København.
Forløbet er på 9 moduler á 2 dage og kvalificerer til optagelse på Master Class uddannelsen til sexolog eller parterapeut.
Varighed: 9 moduler fordelt på et år
En Master Class uddannelse til sexolog eller parterapeut tages i København.
Optagelse på Master Class uddannelsen kræver, at man har fuldført Grundforløb til Sexolog- og Parterapeutuddannelsen.
De bedste undervisere inden for seksualitet og personlig udvikling. Hyggelige omgivelser i København. Servering af en let morgenmad, kaffe, te osv. i løbet af dagen.
Et indblik i sexolog- og parterapeuternes verden på grundforløbet og et mere koncentreret og krævende forløb på din specialeretning på Master Class som sexolog.
Grundforløb til Sexolog- og Parterapeutuddannelsen:
kr. 28.800 incl. 12 timers studiegruppe.
Det er muligt at betale 100% før uddannelsesstart, i 2 rater eller 8 rater á kr. 3.600, plus gebyr på kr. 125 pr. rate
Master Class Sexolog:
kr. 28.800 incl. eksamen.
Det er muligt at betale 100% før uddannelsesstart, i 2 rater eller 6 rater á kr. 4.800, plus gebyr på kr. 125 pr. rate
Hvis der skal faktureres til virksomhed, skal vi gøre opmærksom på, at der ved virksomheder ikke kan betales i rater – der fremsendes en faktura på hele beløbet. Ratebetaling er en service for private.
København:
Uddannelsen foregår i vores smukke uddannelseshus Villa Wilder på Christianshavn, Wildersgade 55, 1408 København K. Huset ligger 5 min. gang fra Christianshavns metrostation og busser.
Modul 1 den 6.-8. december 2024
Fantasier, porno, seksualiseringsskema, seksuelle fantasier, internettets indflydelse
Modul 2 den 3.- 5. januar 2025
Krop og sanser, Sensualitetstræning, breathwork, sanselighed, nærkontakt, kroppen
Modul 3 den 31 januar.-2. februar 2025
Polaritet, dansen mellem den maskuline og feminine essens, bevidst seksualitet, tantra, seksualundervisning
Modul 4 den 28 februar.-2. marts 2025
Kinks og fetich, parafilier, BDSM, overgreb
Modul 5 den 28.-30. marts 2025
Romantik, selvværdstræning, elsk dig selv, det bevidste parforhold, kommunikation, eksamensforberedelse
Modul 6 den 2.-3. maj 2025
Mundtlig eksamen
Undervisningen foregår fredag kl. 9.00-17.00, lørdag kl. 9.00-17.00
og søndag kl. 9.00-16.00. (Der vil være morgenmad mellem 9.00 – 9.30)
Ret til ændringer forbeholdes
Efter eksamen kan du kalde dig certificeret sexolog. Det er flot en titel, som også kan oversættes til, at du fra nu af er en veluddannet og eksamineret sex- og kærlighedsspecialist.
Du har set og forstået, hvordan din egen opvækst har påvirket dig; du har gennemgået og øvet terapi, og du kan nu sidde med klienter, hvis oplevelser i fortiden gør, at de i dag har en seksuel eller kærlighedsmæssig forhindring.
Du kan arbejde med klienter, holde foredrag, sidde med samtalegrupper, lave workshops, undervise i seksualitet for institutioner, virksomheder og foreninger.
Du kan skrive klummer, have en sex- og samlivsbrevkasse, deltage i debatter, blogge og skabe bedre vilkår for udsatte grupper… Der er ingen grænser for dit virke! Du kan bruge din nye sexologtitel til netop det, der er vigtigt for dig.
Du kan også blot bruge uddannelsen som personlig udvikling – til dig selv, til dit parforhold (til dit kommende parforhold, hvis du er single) og som udvikling af din seksualitet.
Du kommer ved 9-tiden og spiser morgenmad med dine medstuderende.
Kl. 9.30 starter undervisningen. Vi sidder inde i vores sal i en cirkel, og så begynder dagens tema. Først har vi en dialog om emnet, derefter laver vi øvelser, som du både kan have gavn af i dit eget liv og i dit virke med klienter.
Der er formiddagspause med kaffe og te, og derefter fortsætter undervisningen indtil frokost. Frokosten skal I selv have med og der er mange muligheder for at gå ud og købe lidt at spise, hvis I skulle have lyst til det.
Efter frokost fortsætter undervisningen resten af dagen kun afbrudt af eftermiddagspausen med kaffe og te. Så er dagens program forbi, men ofte har de studerende lavet planer for aftenen. Det kan være, at de har arrangeret en rundtur i SMil, en fest, en fælles udflugt til en erotisk udstilling eller en aktuel film. Det er selvfølgelig frivilligt.
Supervision er vigtig, hvis du vil arbejde med terapi og have klienter. Det er en god ide at have klienter, mens du er på Master Class, fordi der i supervisionen tages udgangspunkt i disse klientforløb. Du kan dog også deltage i supervision, selv om du endnu ikke er startet med klienter.
Under supervisionen arbejdes med nogle af de problemstillinger, som du kan støde på som terapeut. Det kan være det, som eventuelt er svært for dig under terapien – der hvor du går i stå, får en følelse af magtesløshed eller der, hvor du skal have hjælp til at overskue udviklingen og processen i terapien. Det er der supervisionen hjælper dig til at blive en endnu bedre terapeut.
Du bestemmer selv, hvor mange gange du vil deltage – det er frivilligt, men vi anbefaler, at du deltager mindst to gange på Master Class.
Supervisionen foregår på hverdage i Villa Wilder, kl.18.30 – 20.00.
Prisen er kr. 200 pr. gang, der betales direkte til supervisoren.
Den afsluttende eksamen består af tre dele:
- Seksualundervisning
- En skriftlig eksamensopgave
- En mundtlig eksamen
Alle tre dele indgår i den samlede bedømmelse. Dog vægtes ligeledes din personlige udvikling og deltagelse i løbet af studiet.
Den skriftlige opgave skal være mellem 7 og 15 sider og omhandle et fagligt emne, du selv vælger og du vil også blive eksamineret i det valgte emne til den mundtlige eksamen. Hvis du fx har valgt at skrive om skyggesider, vil du også blive eksamineret i skyggesider til den mundtlige eksamen.
Til den mundtlige eksamen taler du i 20 min. og får herefter feedback fra de 3 censorer i 10 min. Du taler til hele klassen. Medstuderende og pårørende er tilstede under eksamen og det er en stor oplevelse at høre så mange forskellige emner formidlet så godt.
De allerfleste består eksamen med kryds og slange.
Skulle du ikke bestå eksamen, har du mulighed for at gå til eksamen igen sammen med det næste hold.
Du kan starte din uddannelse på Master Class:
- Hvis du har afsluttet Grundforløb til Sexolog-og Parterapeutuddannelsen, som er direkte adgangsgivende til Master Class uddannelsen.
Alle interesserede kan søge om optagelse på Grundforløbet. Det er den personlige samtale, der afgør sagen.
En god sexolog er nødvendigvis ikke en person med et højt gennemsnit fra gymnasiet eller universitetet eller en, der har haft 500 forskellige sexpartnere. En god sexolog er en, der har empati og livserfaring, som er nysgerrig på sig selv og andre. En som kan tage ansvar for egne tanker og handlinger, interesserer sig for personlig udvikling og som er åben og hjertelig.
Blot det at sige til din omgangskreds, at du vil læse til sexolog, sætter samtaler i gang. Og ligeså når du fortæller det til din familie, eller kolleger… Det går ikke ubemærket hen at uddanne sig til sexolog. Det skaber debat. Du vil også opdage, hvor mange mennesker, der pludselig henvender sig til dig og stiller spørgsmål om ting, de ikke har talt med nogen om før.
Det er ikke for bange-bukse at bære så kraftig en titel. Men husk på, hvor vigtigt det er, at nogen i dette land tør at tale om sex, om guddommelig sex, om kærlighed, kommunikation, selvudfoldelse, om grænser, om fantasier, om mænd og kvinder. Dette fag indeholder de emner, som alle mennesker har et forhold til, og derfor er det så opsigtsvækkende…
Det er blandt andet det, der gør uddannelsesforløbet så spændende.
Du er altid meget velkommen til at ringe til vores studievejleder på tlf 31 39 47 06 eller skrive en mail: adm@joanoerting.dk, hvis du skulle have spørgsmål.
Grundforløb
Joan Ørting
Lisa Lawrie – Nydelse, Intimitet, Leg og Energi
Eva Lauridsen – Kvinders seksualitet
Pasquale Paladino – Mænds seksualitet. Sårbar kommunikation
Talasi Ørting – Living Heart
Diana og Martin fra Tantrazone – Tantra
Karina Jørgensen – Masker og skygger
Jill Liv Nielsen – Tilknytningsteori
Pernille Hornum – Den nødvendige samtale om vanskelige emner.
Freja Fabrin – Sanser & Erotik
Julie Houe – Kommunikation, magtkampe og konflikter
Bastian Larsen – Singleliv
Jeanina Dhara Milehag – Body, sex & the heart
Master Class
Joan Ørting
Anders Hage – Internettets indflydelse på seksualiteten
August Salvador Storm Karlsen – Sexologisk terapi træning og seksualundervisning
Berit & Morten -Sensualitetstræning
Bastian Larsen – Den terapeutiske proces, etik og regler for terapeuter.
Ulrik Adinatha – Tantramassage
Dennis Søndergaard – Guddommelig sex
Leon Skytte og Julie – Sadomasochisme SMIL
Scot og Tanja – Kinbaku Lounge
Manu Sareen – Formidling af svært stof og debat
Peer Rope Copenhagen (SMil)
Steen Schapiro – Fetich og andre subkulturer
Siff Søndergaard – The Wheel of Consent
Ricky Jensen – Terapitræning
Er du interesseret, så udfyld vores ansøgningsformular her på siden eller ring til vores studievejleder på tlf 27 12 66 77 og book en tid til en uforpligtende, personlig samtale. Samtalen tager ca. en halv time. Her kan du finde ud af, om uddannelsen overhovedet er noget for dig, og vi finder ud af, om du er motiveret nok, moden nok og ansvarsfuld nok til at gennemgå uddannelsen.
Hvis begge parter siger JA! skal du underskrive en aftale med punkter om tavshedspligt osv. Når vi får aftalen retur i underskrevet stand og har aftalt, hvordan du gerne vil betale uddannelsen, så er du på holdlisten.
TILLYKKE. Så er du i gang!
Der er brug for mange flere sexologer. Både til samtaleterapi, men også som undervisere, foredragsholdere, debatter om mande- og kvinderoller, seksualitet, inspiration osv.
Der er så meget brug for os, fordi kærligheden og parforholdene har svære kår. Det kan umiddelbart se ud som om, vi danskere er så frie og åbne omkring seksualitet og lyst, at vi slet ikke har brug for at tale om det eller at lære om det. Vi kan jo se porno på nettet, og vi har reklamer i bybilledet med stærke erotiske undertoner. Så hvad skal vi med sexologer?
Sexologer taler og rådgiver om det sexliv og de relationer, der sker i den virkelige verden. Hvem er vi seksuelt? Hvordan kan vi undgå vanesex, hvordan kan vi kommunikere om, hvad vi har lyst til? Hvordan ved vi i det hele taget, hvad vi har lyst til? Hvordan tiltrækker jeg den rette partner? Hvordan bliver jeg mere fri i sengen? Hvad skal jeg gøre for at elske min partner mere? Hvordan bevarer vi gnisten?
Der er rigtig mange spørgsmål… Og siden du overhovedet læser disse linjer, må det være fordi, du så småt overvejer om du skal have en rigtig uddannelse indenfor det, du interesserer dig for og brænder for at lære mere om – eller allerede er så god til; Nemlig at være ham eller hende, vennerne ringer til, når de har problemer.
Her på siden kan du læse om sexologuddannelsen. Du er også velkommen til at ringe på 31 39 47 06 og stille flere spørgsmål, hvis du mangler uddybende information. Du er altid velkommen!
“Rummet hos Joan er magisk og skaber en tryghed og en ro. Både det rum vi som hold skaber, men også reelt det rum vi befinder os i..”
Joan og de øvrige undervisere har givet mig et sprog for hvad jeg føler, oplever og redskaber, samt lært mig at videreformidle – og vejlede andre.
Jeg er så nysgerrig, så modig og møder livet med så meget kærlighed.
Jeg har aldrig været i tvivl om her hørte jeg til og dette var den rette hylde for mig. Aldrig har jeg følt mig så forstået, accepteret og så draget. Jeg har udviklet helt enormt meget siden jeg startede hos Joan.
Jeg fik modet til at stå ved mig selv, dykke ned i mine mønstre, skyggesider mm og arbejde med min selvudvikling, som jeg fortsat gør.
Jeg kan kun anbefale uddannelsen til alle og enhver. Både til dem; som ønsker at arbejde som terapeut – eller ønsker at arbejde med selvudvikling”.
“Sexologuddannelsen var for mig først og fremmest en personlig rejse… “
“Sexologuddannelsen var for mig først og fremmest en personlig rejse mod mere selvværd, dybere relationer og et velfungerende kærlighedsliv.
Den lange række af -meget forskellige- undervisere har på hver deres unikke måde bidraget til min forståelse af såvel mig selv som andre. Jeg har fået et bredt indblik i den menneskelige seksualitet og en øget forståelse og rummelighed overfor både mig selv og mine medmennesker. Som coach og sexolog nyder jeg at kunne trække på den læring jeg har fået gennem uddannelsen – både på det teoretiske, men frem for alt det personlige plan. “