Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Terapi

Udfordringer i dit seksual- eller følelsesliv? Terapi kan måske hjælpe dig!

Står du over for udfordringer og problemstillinger i dit seksual- eller følelsesliv? Det kan være alt fra lavt selvværd, kærlighed- og sexafhængighed, jalousi, polamoriøsitet, problemer med intimitet og vanskeligheder ved at finde en partner. Så kan terapi måske være noget for dig!

Individuel terapi - Parterapi privat hos Joan Ørting

Joan har terapi på Langeland og i København på Christianshavn, i Villa Wilder på Wildersgade 55 1408, Kbh. K. Du kan booke en tid i formularen eller du kan ringe til og aftale en tid på telefon 24 25 78 35. Du kan også skrive direkte på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

En session á 1,5 times varighed koster 1.500 kr.

For par koster en session á 2 timers varighed 2.000 kr.

Ved afbud eller udeblivelse fra en konsultation med Joan, koster det for individuel terapi 500 kr. og for parterapi kr. 750,-, hvis der ikke er blevet gjort opmærksom på dette mindst 24 timer før terapien.

Live terapi - Hvad er det?

På Joan Ørtings uddannelser tilbyder vi gratis sessioner, det vi kalder ’Live terapi’, til personer, som har brug for terapi. Terapien er gratis, da du kommer til at fungere som ”case-materiale” i undervisningen. På hvert modul på uddannelserne laver Joan terapi foran sine studerende. Dette er fantastisk lærerigt for de studerende, da de på denne måde kan suge til sig af Joans erfaring og få et indblik i, hvilke metoder og teknikker, hun bruger i praksis som terapeut og sexolog. Der er tale om:

  • En enkelt terapisession á ca. 1 times varighed.
  • Steder: Vores uddannelseshuse Villa Wilder, Wildersgade 55, st. 1408 København K og Mejlgade 28 Baghuset i Århus.
  • Sessionen foregår i klassen, hvor der er et sted mellem 20 og 26 studerende til stede afhængig af hold.

Der er ingen krav til, hvilken problemstilling du kommer med. Alle problemstillinger kan være interessante – og ingen problemer er som udgangspunkt for små eller for store. Dog er det afgørende, at der er noget at arbejde med, og at du ikke tilmelder dig ”fordi, at det kunne være sjovt at prøve”. Du kan ansøge om en live terapi session i vores formular her.

 

Står du over for udfordringer og problemstillinger i dit seksual- eller følelsesliv?

Ansøg om individuel terapi Ansøg om LIVE terapi